Κίνα Επανακαταλογηστέο φως αισθητήρων κινήσεων USB κατασκευαστής

Θερμό άσπρο φως νύχτας 3000k 500mAh έξυπνο ασύρματο

Λεπτομέρειες:
Τόπος καταγωγής: Κίνα
Μάρκα: Motion sensor Light
Πιστοποίηση: CE,RoHS, FCC
Αριθμό μοντέλου: SYNC01
Πληρωμής & Αποστολής Όροι:
Ποσότητα παραγγελίας min: 1 σύνολο
Τιμή: Neogitable
Συσκευασία λεπτομέρειες: ΚΙΒΩΤΙΟ ΧΡΩΜΑΤΟΣ
Χρόνος παράδοσης: 7-10 εργάσιμες ημέρες
Όροι πληρωμής: T/T, Western Union, MoneyGram
Δυνατότητα προσφοράς: 1000 σύνολα/εβδομάδα

Λεπτομερής ενημέρωση

Υψηλό φως:

500mAh έξυπνο φως νύχτας

,

3000k ασύρματο φως νύχτας

,

500mAh ασύρματο φως νύχτας

Περιγραφή προϊόντων

Ασύρματος λαμπτήρας νύχτας συγχρονισμού νύχτας ελαφρύς, έξυπνος ασύρματος

 

Έξυπνος ασύρματος λαμπτήρας νύχτας συγχρονισμού-Εγχειρίδιο χρηστών

Περιγραφή

Το έξυπνο ασύρματο φως συγχρονισμού είναι ένα σύνολο ασύρματων συνδεδεμένων λαμπτήρων, που αποτελείται από δύο (ή περισσότερο) επανακαταλογηστέους λαμπτήρες νύχτας, ένας ως κύριο λαμπτήρα, άλλος ως λαμπτήρα υπαλλήλων. Με να αγγίξει το κουμπί δύναμης στην κορυφή του λαμπτήρα νύχτας, ο λαμπτήρας θα μπορούσε να ανοιχτεί/μακριά. Ο χρήστης μπορεί να ρυθμίσει τη φωτεινότητα με τη συμπίεση του κουμπιού στο κατώτατο σημείο του λαμπτήρα νύχτας, και ο λαμπτήρας νύχτας έχει μια μνήμη που θέτει για το επίπεδο φωτεινότητας. Ο κύριος λαμπτήρας μπορεί συγχρονισμός να ελέγξει με οποιουσδήποτε λαμπτήρες υπαλλήλων μέσα σε μια αποτελεσματική σειρά ελέγχου (ο λαμπτήρας υπαλλήλων θα είναι ελαφρύ up/off καθώς ο κύριος λαμπτήρας ανοίγεται/μακριά). Ένας κύριος λαμπτήρας μπορεί να ζευγαρώσει με τους απεριόριστους λαμπτήρες υπαλλήλων, αλλά ένας λαμπτήρας υπαλλήλων θα μπορούσε να είναι έλεγχος συγχρονισμού με τους κύριους λαμπτήρες 10 κομματιών το πολύ-πολύ. Ο έλεγχος συγχρονισμού μεταξύ του κύριου λαμπτήρα και του λαμπτήρα υπαλλήλων λειτουργεί μόνο κάτω από την κατάσταση ότι έχουν ζευγαρωθεί επιτυχώς μπροστά από το χρόνο.

Προδιαγραφή

 1. Κύριος λαμπτήρας/λαμπτήρας πλευρών

Α. επίπεδο φωτεινότητας: 3LM, 9LM, 15LM, 21LM, 30LM ΔΙΕΥΘΕΤΉΣΙΜΟ

 1. Θερμοκρασία χρώματος: 3000k θερμό λευκό
 2. CRI: ≥80.
 3. Μπαταρία πολυμερούς λίθιου: 500mAh.
 4. Χρόνος παιχνιδιού: 7 ώρες με τη μέγιστη φωτεινότητα και 60 ώρες με τη χαμηλή φωτεινότητα. Η στάση λαμπτήρων μέχρι το χρόνο είναι έξι μήνες. Ο εφεδρικός τρόπος θα μπορούσε να διαρκέσει περίπου 3 μήνες εάν ο λαμπτήρας νύχτας είναι σε λιγότερο από 15 λεπτά κάθε μέρα.
 5. Μέγεθος και βάρος: 86x86x38mm, ~110g.
 6. Μέθοδος ένωσης: μαγνήτης, καρφιά, ή σειρά.
 1. Λαμπτήρας υπαλλήλων/λαμπτήρας νύχτας
 1. Επίπεδο φωτεινότητας: 3LM, 9LM, 15LM, 21LM, 30LM ΔΙΕΥΘΕΤΉΣΙΜΟ.
 2. Θερμοκρασία χρώματος: 3000k θερμό λευκό
 3. CRI: ≥80
 4. Μπαταρία πολυμερούς λίθιου: 500mAh.
 5. Χρόνος παιχνιδιού: 7 ώρες με τη μέγιστη φωτεινότητα και 60 ώρες με τη χαμηλή φωτεινότητα. Η στάση λαμπτήρων μέχρι το χρόνο είναι 45 ημέρες. Ο εφεδρικός τρόπος θα μπορούσε να διαρκέσει περίπου έναν μήνα εάν ο λαμπτήρας νύχτας είναι σε λιγότερο από 15 λεπτά κάθε μέρα.
 6. Μέγεθος και βάρος: 86x86x38mm, ~110g.
 7. Μέθοδος ένωσης: μαγνήτης, καρφιά, ή σειρά.
 1. Ραδιόφωνο που συνδέεται: Indoor≤30M, Outdoor≤50M
 2. Packing&accessories: κύριος λαμπτήρας, λαμπτήρας υπαλλήλων, 0,4 καλώδιο Μ USB, φ25mm διανοητικό, εγχειρίδιο χρηστών.

 

Λειτουργία

1. Τρόπος ένωσης

Α. σιγουρευτείτε το λαμπτήρα υπαλλήλων είναι κλειστός, κατόπιν λαβή το κουμπί του κατώτατου σημείου για περίπου 5 δευτερόλεπτα έως ότου είναι ανοικτός.

Β. μακρύς αγγίξτε το κουμπί στην κορυφή του servent λαμπτήρα για 5 δευτερόλεπτα μέχρης ότου είναι λάμποντας, ο λαμπτήρας υπαλλήλων είναι έτοιμος για την ένωση.

Γ. σιγουρευτείτε τον κύριο λαμπτήρα είναι κλειστός, κατόπιν λαβή το κουμπί του κατώτατου σημείου για 5 δευτερόλεπτα έως ότου είναι ανοικτός

Δ. μακρύς αγγίξτε το κουμπί στην κορυφή του κύριου λαμπτήρα μέχρης ότου είναι λάμποντας, κατόπιν ο κύριος λαμπτήρας είναι έτοιμος για την ένωση.

Ε. Μόλις σταματήσει ο λαμπτήρας υπαλλήλων και επιδείξει ένα στερεό φως, σημαίνει ο λαμπτήρας ότι υπαλλήλων έχει ζευγαρωθεί με τον κύριο λαμπτήρα επιτυχώς. Κατόπιν αγγίξτε πολύ το κουμπί στην κορυφή του κύριου λαμπτήρα για περίπου 3 το δεύτερο για να τελειώσετε τον ηλεκτρικό φακό, και θα είναι κλειστό. Σύντομη αφή το κουμπί πάνω από τον κύριο λαμπτήρα για να ελέγξει και τους δύο λαμπτήρες για τη χρήση.

2. Φωτισμός

Α. κύριος λαμπτήρας/λαμπτήρας πλευρών

Πώς να ελέγξει τα φω'τα;

 1. Ανοίξτε/από το λαμπτήρα.

Μακροχρόνια λαβή το κουμπί του κατώτατου σημείου για 5 δευτερόλεπτα για να ανοίξουν/από το λαμπτήρα.

 1. Σιγουρευτείτε ότι ο λαμπτήρας είναι ανοικτός, μακροχρόνια αφή το κουμπί της κορυφής που ανοίγει/από το φως, όταν είμαει ανοικτό το φως, κοντός Τύπος το κουμπί του botom για να ρυθμίσει τη φωτεινότητα από το επίπεδο 1 στο επίπεδο 5, και έχει μια μνήμη που θέτει από το προηγούμενο επίπεδο φωτεινότητας. Η φωτεινότητα θα ήταν η ίδια με την τελευταία φορά προτού να κλειθεί ο λαμπτήρας.

Πώς στο λαμπτήρα υπαλλήλων ελέγχου συγχρονισμού;

Όταν ο λαμπτήρας υπαλλήλων ζευγαρώνεται με τον κύριο λαμπτήρα, όλοι οι λαμπτήρες υπαλλήλων θα είναι κλειστοί φως συγχρονισμού επάνω ή ενώ ο κύριος λαμπτήρας ανοίγεται ή μακριά. Όλοι οι λαμπτήρες υπαλλήλων θα έχουν την ίδια φωτεινότητα με το αρχείο μνήμης.

Εισαγωγή: Χρησιμοποιήστε έναν κανονικό προσαρμοστή 5V με το καλώδιο χρέωσης για να χρεώσετε το λαμπτήρα νύχτας. Το κόκκινο φως δεικτών σημαίνει επιτυχώς. Όταν το φως αλλάζει στα πράσινα μέσα χρεώνεται πλήρως, και διαρκεί περίπου μια ώρα που χρεώνει πλήρως.

3. Προειδοποίηση

Α. Ο λαμπτήρας υπαλλήλων πρέπει να ζευγαρωθεί με έναν κύριο λαμπτήρα αρχικά, κατόπιν ο κύριος λαμπτήρας μπορεί συγχρονισμός να ελέγξει του λαμπτήρα υπαλλήλων.

Β. Η σειρά ελέγχου συγχρονισμού είναι περίπου 50 μέτρα, όλες οι εργασίες λειτουργίας μόνο μέσα σε μια αποτελεσματική σειρά ελέγχου.

Γ. Όταν ο λαμπτήρας υπαλλήλων είναι υπό έλεγχο περισσότερων από ενός κύριων λαμπτήρων, η λειτουργία συγχρονισμού θα ακολουθούσε την αρχή προτεραιότητας

Δ. Παρακαλώ χρησιμοποιήστε το δάχτυλο ή το φοίνικα για να αγγίξετε το κουμπί δύναμης για να ελέγξει το λαμπτήρα.

 

Ελάτε σε επαφή μαζί μας

Εισάγετε το μήνυμά σας

Μπορεί να είσαι σε αυτά