Κίνα Επανακαταλογηστέο φως αισθητήρων κινήσεων USB κατασκευαστής

Υπαίθρια ηλιακά επίκεντρα τοπίων IP67 36LED

Λεπτομέρειες:
Μάρκα: SensorON
Αριθμό μοντέλου: NSLT
Πληρωμής & Αποστολής Όροι:
Ποσότητα παραγγελίας min: 2000
Τιμή: Neogitable
Όροι πληρωμής: T/T

Λεπτομερής ενημέρωση

Υψηλό φως:

36LED υπαίθρια ηλιακά επίκεντρα τοπίων

,

IP67 υπαίθρια ηλιακά επίκεντρα τοπίων

,

36LED εμπορικός ηλιακός φωτισμός τοπίων

Περιγραφή προϊόντων

[Θερμό άσπρο ηλιακό επίκεντρο] το ηλιακό επίκεντρο χαρακτηρίζει τις χάντρες 36 οδηγήσεων υψηλός-φωτεινότητας και μια γωνία φωτισμού 120 βαθμού που παράγει το θερμό άσπρο φως 3000K μέχρι 1008 μονάδες λούμεν με μια σειρά φωτισμού 25 ποδιών. Καλύτερα από τα άλλα 8 ή τα 12 LEDs στην αγορά για να ικανοποιήσει τις ανάγκες σας
 

[Αναβαθμισμένα ηλιακά φω'τα τοπίων] έναντι άλλων ηλιακών φω'των, υπάρχουν μεγάλες αλλαγές. Ο κάτοχος λαμπτήρων (90°adjustable) και το ηλιακό πλαίσιο (270°adjustable) μπορούν να ρυθμιστούν ανεξάρτητα για να ικανοποιήσουν τις ανάγκες φωτισμού σας από τις διαφορετικές γωνίες. Μπορείτε να το παρεμβάλετε στο έδαφος/εγκαθιστάτε στον τοίχο με τις βίδες παρεχόμενες. Ο καταλληλότερος για τα πεζούλια, τα μέρη, τις πορείες, τις γέφυρες, τις πισίνες, τα προαύλια, τους κήπους, τα γκαράζ, driveways, τα πεζοδρόμια, κ.λπ.
 

[αυτόματη αντίληψη] το ηλιακό επίκεντρο τοπίων με τον τρόπο χαμηλού φωτός (μπορεί να χρησιμοποιηθεί για 12 ώρες) και τον υψηλό ελαφρύ τρόπο (μπορεί να χρησιμοποιηθεί για 6 ώρες), ηλιακό επίκεντρο τοπίων μπορεί αυτόματα να ανιχνεύσει τις αλλαγές στη φωτεινότητα του εξωτερικού περιβάλλοντος. Όταν η φωτεινότητα είναι αρκετά χαμηλή, θα μεταπηδήσει αυτόματα από την ενέργεια - τρόπος αποταμίευσης στον ανάβοντας τρόπο χωρίς ανίχνευση κινήσεων (αυτόματη τη νύχτα/αυτοκίνητο μακριά στην ανατολή).
 

[Πολλαπλάσιες μέθοδοι χρέωσης] ανησυχείτε για το βροχερό καιρό και όχι αρκετή ηλιοφάνεια; Ο ηλιακός λαμπτήρας προαυλίων TKORW υποστηρίζει και την ηλιακή χρεώνοντας και συνδέοντας χρέωση φορτιστών. Όταν ο καιρός είναι σαφής, το ηλιακό πλαίσιο μπορεί να πάρει την ενέργεια. Όταν ο καιρός είναι βροχερός και δεν υπάρχει καμία ηλιοφάνεια, μπορείτε να την συνδέσετε με το συνημμένο καλώδιο χρέωσης USB.
 

[Εργασία για παντός καιρού]: Το ηλιακό φως τοπίων TKORW αποτελείται από το υψηλής αντοχής πλαστικό ABS, με IP67 αδιάβροχο και το dustproof σχέδιο, μπορεί να αντισταθεί τη βροχή, χαλάζι, χιόνι, ελαφριά ομίχλη και υψηλής θερμοκρασίας. Τα υπαίθρια ηλιακά επίκεντρα Eoyizw είναι πολύ κατάλληλα για το περιβάλλον περιβάλλον των κήπων, των πορειών, driveways, και των κατωφλιών.

Ηλιακό πλαίσιο 1.5W (5.2V/120*90mm)
Χάντρες λαμπτήρων οδηγήσεων 36 PC
Μπαταρία 2000mAH/3.7V
Χρόνος χρέωσης 8 ώρες αρκετό φως του ήλιου
Χρόνος χρέωσης USB 4 ώρες
Χρόνος υπηρεσιών 6-12 ώρες
Τρόπος εργασίας Υψηλός - χαμηλός/μακριά
Αδιάβροχος βαθμός IP65
Θερμοκρασία εργασίας 20-60°

Υπαίθρια ηλιακά επίκεντρα τοπίων IP67 36LED 0

Υπαίθρια ηλιακά επίκεντρα τοπίων IP67 36LED 1

Υπαίθρια ηλιακά επίκεντρα τοπίων IP67 36LED 2

Ελάτε σε επαφή μαζί μας

Εισάγετε το μήνυμά σας

Μπορεί να είσαι σε αυτά